Трима треньори от школата на третодивизионния Спартак (Пловдив) прекараха една

...
Трима треньори от школата на третодивизионния Спартак (Пловдив) прекараха една
Коментари Харесай

Трима треньори от школата на Спартак преминаха обучение в Милан

Трима треньори от школата на третодивизионния Спартак (Пловдив) прекараха една седмица на образование в италианския гранд Милан, оповестиха от пловдивския клуб.

Наставникът на втория тим на " гладиаторите " Неделин Петров, Мариян Божилов, който води обединенията до 10 и до 13 години, както и основният треньор на Детско-юношеската школа на Спартак Митко Джоров бяха тримата експерти, които минаха едноседмично образование в Академията на " червено-черните ".

От Спартак оповестиха, че визитата на треньорите в Италия е част от дълготраен проект за развиване на експертите в школата на клуба. Ръководството на " гладиаторите " изрази убеденост, че новите познания, които тримата треньори са придобили по време на престоя си в Милано, ще оказват помощ за по-ефективната им работа с децата, които са избрали да упражняват в пловдивския клуб.

Обучението се организира във " Висмара спорт център ", който е люпилнята на гении на Милан, а в края на едноседмичния си престой българските наставници имаха опцията да се срещнат персонално и с именития футболист на " росонерите " Франко Барези.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР