Трима от най-добрите наши плувци се скараха в социалните мрежи.

...
Трима от най-добрите наши плувци се скараха в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Скандал и грозни обиди между елитни наши плувци

Трима от най-хубавите наши плувци се скараха в обществените мрежи. Припомняме, че преди няколко дни Антъни Иванов съобщи намерено, че повече няма да стъпи на лагер на националния тим, до момента в който управлението на федерацията и треньорският щаб не подадат оставки.
До такива не се стигна след вчерашното съвещание на Управителния съвет на БФ по плувни спортове. Президентът на родната федерация Георги Аврамчев разгласи, че националният треньор Кристиян Минковски остава селекционер на представителния отбор макар появилите се три позитивни допинг проби на наши състезатели. Националите започнаха подготовка на „ Дианабад “.
Повод за абсурда бе мнение на Иванов, който разяснява публикация във Фейсбук, озаглавена „ Плуването търси брод през мътните води на допинг абсурда “.

„ Няма да има нито истина, нито смяна. Всички са пили едно и също, който е заловен, заловен. Най-жалкото е, че чаках повече от някой хора, които си мълчат и се крият тъй като ги е боязън. Няма по какъв начин да бъдеш огромен състезател в случай че не си огромен човек. Да се крият на Дианабад и това е. От тук нататък, в случай че ще и международни върхове да направи някой подготвял се по тези лагери няма да допускам, че е чист. Смешно е. Живи и здрави това е последният ми коментар по тематиката ”, написа той.
Това провокира коментара на други двама плувци с олимпийски квоти. Йосиф Миладинов назова Иванов „ палячо “, а Калоян Лефтеров написа, че сътрудника му няма морал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР