Трима футболисти на ЦСКА напускат клуба, след като бе изигран

...
Трима футболисти на ЦСКА напускат клуба, след като бе изигран
Коментари Харесай

Трима футболисти напускат ЦСКА

Трима футболисти на ЦСКА напущат клуба, откакто бе изигран и последният мач за сезона. Ахмед Ахмедов, Греъм Кери и Жуниор Нзила си потеглят от стадион " Българска войска ", откакто договорите им изтекоха и няма да бъдат възобновени.

Ахмед Ахмедов бе притеглен в ЦСКА в края на 2019 година и изигра общо 42 мача с алената фланелка. Нападателят записа 6 гола за " армейците ", измежду които и значимото трето попадение при успеха с 3:1 при гостуването на Базел в плейофите за класиране за груповата фаза на Лига Европа през 2020 година

Греъм Кери си потегля от Борисовата градина след 3 сезона, 106 мача и 11 гола за ЦСКА. 33-годишният полузащитник бързо се трансформира в главен състезател в състава на " алените " и три пъти бе избиран за най-хубав футболист в Първа лига в анкетата на Пресклуб " България ".

Договорът за наем на Жуниор Нзила изтече и след 5 изиграни дуела френският полузащитник също напуща 31-кратните първенци.

Ръководството на ЦСКА благодари на футболистите за себераздаването и показания професионализъм, като им желае триумф в кариерите им отсега нататък, написаха от формалния уебсайт на ЦСКА.
 Раздяла сред ЦСКА и Ахмед Ахмедов
Нападател стяга куфарите на " Армията "

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР