Трима души, включително заподозреният стрелец, са убити в американска военноморска

...
Трима души, включително заподозреният стрелец, са убити в американска военноморска
Коментари Харесай

Трима убити при стрелба във военноморска база в САЩ

Трима души, в това число обвиненият стрелец, са убити в американска военноморска база в щата Флорида, до момента в който минимум още седем души са ранени, като те са били откарани в лечебни заведения, оповестиха локалните управляващи, представени от " Ройтерс ".

Обстоятелствата към случая остават неразбираеми.

" Активният стрелец " е влезнал в престрелка с полицията, прецизираха от кабинета на локалния шериф и допълниха, че няколко минути по-късно стрелецът е бил мъртъв.

" Потвърдена е още една жертва ", показаха в изказване от американските Военноморски сили, допълвайки: " Неизвестен брой ранени хора са трансферирани в локални лечебни заведения. "

Властите не са дали повече информация.

В сряда моряк простреля трима цивилни в историческата военна база Пърл Харбър в Хавай, убивайки двама от тях, преди да постави завършек на живота си.

Базата Пенсакола, която се намира покрай границата на Флорида с Алабама, е огромен подготвителен център за военноморските сили и е дом на " Сините ангели ", ескадрила за демонстрации на въздушна акробатика. В базата работят повече от 16 000 военнослужещи и 7400 цивилни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР