Трима депутати вече се отказаха от своите места в 45-ото

...
Трима депутати вече се отказаха от своите места в 45-ото
Коментари Харесай

Проф. Радулов от Има такъв народ се отказа от депутатското си място

 Трима депутати към този момент се отхвърлиха от своите места в 45-ото Народно заседание. Това излиза наяве от оповестени решение на Централната изборна комисия.

Един от тях е специалистът по национална сигурност и учител в Нов български университет проф. Николай Радулов. Той бе част от листата на " ИТН " в 24-МИР - София.

Радулов е подал заявление за изтриване от листата на 10 април, което през днешния ден е било утвърдено от ЦИК. Така на негово място в Народното събрание ще влезе Антон Адамов, който е №3 в същата листа.

Освен Радулов от депутатското си място се отхвърля и Юлия Чортленева, също определена от " ИТН ". В 15-и избирателен регион - Плевен нейното място ще заеме Александър Тодоров, №4 от същата листа.

От мандата си се отхвърля и Димитър Рунков - определен за депутат от ГЕРБ-СДС в Ямбол. На негово място влиза Станислав Говедаров.

Припомняме, че това не са единствените определени за депутати, които се отхвърлят от Народното събрание. Общият им брой до момента е 14 - 9 от Движение за права и свободи, 3 от ГЕРБ-СДС, в това число водачът на ГЕРБ, и двама от " ИТН ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР