Трима българи са осъдени от Лондон съд за сексуална експлоатация

...
Трима българи са осъдени от Лондон съд за сексуална експлоатация
Коментари Харесай

Трима българи са осъдени в Лондон за сексуална експлоатация

Трима българи са наказани от Лондон съд за полова употреба след взаимно следствие на английските служби, Специализираната прокуратура и ГДБОП, осведомиха от Спецпрокуратурата.
Присъдите за тримата са надлежно 11 години за Елеонора В., 10 години за Илия М. и 3 години отнемане от независимост за Мариан В., за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на дами и транссексуални български жители за полова употреба във Англия, и други закононарушения.
След близо едногодишна работа на взаимен екип за следствие тримата са арестувани в Лондон и Бургас.
След близо едногодишна работа на взаимен екип за следствие тримата са арестувани в Лондон и Бургас.
На Елеонора В. и Илия М. е наложена и 15-годишна възбрана за "купуване на самолетни билети за други лица, наемане на повече от едно жилище, превозване на лица, отвън тяхното семейство, основаване на профили в уеб сайтове за запознанства или рекламиране на полови услуги, пряк или косвен контакт с жертвите, свидетелствали против тях ".
Доказателствата по делото сочат, че част от самите участници в групата преди години са били жертви на трафик за полова употреба. От 2017 година те почнали да набират дами и транссексуални българи с обещания за работа и по-добър живот в Лондон.
След изговаряне на присъдите на участниците в групата английските управляващи са изпратили известие за разкриване на процедура за депортиране на наказаните за изтърпяване на наказванията им в България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР