Трима американци може да са на разположение на селекционера на

...
Трима американци може да са на разположение на селекционера на
Коментари Харесай

България може да играе с трима американци на Евробаскет `22

Трима американци може да са разполагаем на селекционера на националния тим Росен Барчовски за европейското състезание по баскетбол през 2022 година Това стана ясно от думите на самия треньор при завръщането на " трикольорите " от Рига, където през уикенда отборът ни извоюва първото си класиране за шампионат на Стария континент след 10-годишна пауза.

Запитан дали ще се търсят още чужденци с изключение на Дий Бост, който през последните години е съставка от ядрото на българския тим, Барчовски съобщи: " Вървят процедури с центъра Дейвид Кравиш, само че може би ще търсим вид и с гард за всеки случай. Ако ми се подсигурява, че Станимир Маринов е здрав, няма и да си помисля за различен, само че той има постоянно болежки, травми. Така че може би ще се застраховаме. "

Селекционерът разяснява и насилственото неявяване в Латвия на най-голямата българска звезда сега Александър Везенков поради уговорките му към " Олимпиакос " в Евролигата. Според експерта в тази ситуация то по-скоро е оказало положително въздействие върху сработката на отбора, за разлика от състава на домакините, в който в последния миг се включиха трима играчи от най-престижния европейски клубен шампионат. България победи точно Латвия с 66:65 в решаващия за нас мач за класиране на Евробаскет `22.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР