Трикратният шампион в НБА с екипа на Голдън Стейт Уориърс

...
Трикратният шампион в НБА с екипа на Голдън Стейт Уориърс
Коментари Харесай

Шон Ливингстън окачи кецовете

Трикратният първенец в НБА с екипа на Голдън Стейт Уориърс Шон Ливингстън разгласи с пост в обществените мрежи, че приключва кариерата си на играч. Избраният под номер 4 в Драфта през 2004-а от ЛА Клипърс претърпя една от най-ужасяващите травми при започване на кариерата си, само че не спря да потвърждава упоритостта и любовта си към баскетбола и се завърна на паркета, с цел да завоюва три пъти трофея " Лари О'Брайън " с екипа на Уориърс през 2015, 2017 и 2018.

" След 15 години в НБА съм разчувствуван, печален, благополучен и признателен в едно. Трудно ми е да покажа всички страсти, които са нужни, с цел да опиташ и да постигнеш фантазиите си. Не беше предстоящо да стигна дотук. Всеки, който е минал през същото на психическо и прочувствено равнище, ще разбере какъв брой е мъчно да вдъхновиш себе си, камо ли да вдъхновиш другите. Контузията ми даде късмет да потвърдя на себе си и на света, че няма да се предам пред събитията. От времето си в Лигата ще бъда най-горд от обстоятелството, че характерът и волята ми бяха тествани и аз упорствах. ", показа 34-годишният гард.
Контузията повали Ливингстън близо две години в интервала 2007-2008-а, само че след нея той играеше значима роля като част от ротацията на редица тимове - Оклахома, Вашингтон, Шарлът, Милуоки и Кливланд, преди да откри своя дом в Голдън Стейт и да завоюва три трофея за пет сезона с тима от Калифорния.

ВАСИЛ НЕДЯЛКОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР