Трикратният медалист от европейски първенства по бокс, носителят на бронзово

...
Трикратният медалист от европейски първенства по бокс, носителят на бронзово
Коментари Харесай

Тервел Пулев стана доброволец - slava.bg

Трикратният медалист от европейски шампионати по бокс, носителят на бронзово отличие от олимпийските игри в Лондон и притежател на интерконтиненталната купа на WBA Тервел Пулев се причислява към екипа доброволци в УМБАЛ "Софиямед ", оповестиха от лечебното заведение.

Боксовият ни първенец ще оказва помощ в отделението за незабавна помощ на Университетска болница "Софиямед ", като взе участие в дейностите по превоз на пациенти, санитарно-хигиенни мероприятия и всичко останало, от което екипа и пациентите имат потребност.

"Не е значимо да си единствено победител в спорта, а на първо място да си човек в живота ", разяснява Пулев пред екипа на "Софиямед ".

В звеното, цялото лечебно заведение и академични медицински комплекс се съблюдават всички разпореждания на Националния щаб за битка с ковид, Министерство на здравеопазването и Столична районна ревизия, гарантиращи сигурността за осъществяване на диагностика и лекуване на пациентите. Тервел Пулев ще се включи точно в дейностите по стерилизация на пространствата, делене на пациентопотока и превозването на пациенти в лечебното заведение под надзора на екипа на "Спешно поделение " и персонално на неговия шеф доктор Иван Христов.

За мотивацията си Пулев споделя, че е подбудена главно от обстоятелството, че той и фамилията му неколкократно са се лекували в медицинския комплекс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР