Трикратният европейски медалист по бокс, олимпийски призьор и носител на

...
Трикратният европейски медалист по бокс, олимпийски призьор и носител на
Коментари Харесай

Тервел Пулев отново става доброволец в Софиямед

Трикратният европейски медалист по бокс, олимпийски призьор и притежател на интерконтиненталната купа на WBA Тервел Пулев още веднъж се причисли към екипа доброволци в УМБАЛ „ Софиямед “.

Боксовият ни първенец поддържа екипа на Отделението по „ Спешна помощ “ в лечебното заведение, като и този път взе участие интензивно в дейностите по превоз на пациенти, санитарно-хигиенни мероприятия и всичко останало, от което екипа и пациентите имат потребност.

„ Не е значимо да си единствено победител в спорта, а на първо място да си човек в живота “, разяснява Пулев пред екипа на „ Софиямед “ още през април, когато в началото стана доброволец.

Този път той още веднъж е решил да се включи с помощта си в болничното заведение, с цел да бъде потребен и да даде образец.

За доброволческата си активност в отделението в края на месец май Тервел Пулев бе почетен и с Грамота от управлението на лечебното заведение.

„ Благодарим на Тервел Пулев, както и на фамилията му, тъй като той е тук, само че фамилията му ни поддържа, подкрепяйки него и обаждайки ни се по телефона. Той е образец за това по какъв начин с изключение на в спорта, само че и в живота може да бъдеш първенец посредством персоналния си образец. За разлика от доста хора, които единствено приказват, той демонстрира с дейностите си позитивния образец. Благодарим му за това “, разяснява доктор Иван Христов, шеф на Спешно поделение в УМБАЛ „ Софиямед “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР