Трикратната световна шампионка Мария Петрова заяви в студиото на Здравей,

...
Трикратната световна шампионка Мария Петрова заяви в студиото на Здравей,
Коментари Харесай

Мария Петрова: Пред родна публика имаш криле, но имаш и по-голямо напрежение

 Владинова, Тасева и Калейн започват на международното още на следващия ден
Трикратната международна шампионка Мария Петрова съобщи в студиото на " Здравей, България " по Народоосвободителна въстаническа армия, че конкуренцията на грациите ни ще бъде голяма на международното състезание по художествена гимнастика, което стартира през днешния ден в " Арена Армеец " в София.

" Конкуренцията пред българските гимнастички на 36-ото международно състезание по художествена гимнастика е голяма, само че те имат привилегията да играят пред родна аудитория. Пред родна аудитория имаш криле, само че имаш и по-голямо напрежение, тъй като всички погледи и упования са вперени в гимнастичките.

Нека да не приказваме за медали, а за това тимът ни да отиде и да играе добре, с цел да зарадва публиката, останалото ще си пристигна единствено.

Преди съревнование постоянно е по-трудна настройката на девойките от ансамбъла, тъй като те са пет характера и би трябвало да ги събереш в едно.

При девойките, които се състезават самостоятелно, също е значимо да се откри метода към всяка от тях. Аз персонално се самомотивирах преди всяко съревнование и си споделях, че съм най-хубавата ", сподели още Петрова.

Иначе над 20 часа художествена гимнастика ще излъчи онлайн Българската национална телевизия по време на надпреварата в София.

Всичко най-важно от петък до неделя ще бъде включено в програмата на Българска национална телевизия 1, а квалификациите и финалите на уредите за самостоятелните гимнастички ще залегнат в програмата на Българска национална телевизия HD.

В екипа към титулярния коментатор Боряна Тончева и репортера Радина Жекова ще се включат и емблематичният глас на Българска национална телевизия Вера Маринова и " златното момиче " Християна Тодорова. Двете ще разясняват надпреварите на ансамблите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР