Трикратната носителка на купата в Европейския рали шампионат (FIA ERC)

...
Трикратната носителка на купата в Европейския рали шампионат (FIA ERC)
Коментари Харесай

Европейска рали шампионка става посланик на кампания за превенция на пътя на Bosch Car Service в България

Трикратната носителка на купата в Европейския рали шампионат (FIA ERC) Екатерина Стратиева става дипломат на нова акция на Bosch Car Service  с фокус върху превантивната подготовка на автомобила за другите сезони и виновното шофиране.

Кампанията на Bosch Car Service в България има за цел да увеличи информираността на водачите и да помогне за понижаване на пътните произшествия. По време на самодейността Екатерина Стратиева и експерти от сервизната мрежа на компанията ще дават потребни препоръки на водачите по какъв начин да ревизират и приготвят автомобила, по какъв начин да реагират при разнообразни метеорологични условия и сериозни обстановки при пътешестване, с цел да предотвратят възникването на произшествия.

„ Радвам се, че съм част от акцията на Bosch Car Service. За мен шофирането не е игра, а отговорност. Безопасността на пътя е моя персонална идея и имам вяра, че с самодейността ще помогнем на водачите да се оправят с предизвикателни обстановки на пътя. Същевременно, ще ги срещнем с най-важните условия за поддържането на автомобила в изправно положение, което е една от главните предпоставки за отбягване на произшествия и сигурност за водача, спътниците му и останалите участници в придвижването “, споделя Екатерина.

В момента Bosch Car Service е най-голямата верига от самостоятелни автосервизи в света и в България. Тя разполага с над 15 000 колегата в 150 страни като над 7000 от тях са в Европа, а у нас броят им е 57. През актуалната 2021 година Бош чества 100 години от основаването на най-дългогодишната мрежа от самостоятелни сервизи в международен мащаб Bosch Car Service.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР