Триизмерната анимация по книгата на Доктор Сюс от 50-те години

...
Триизмерната анимация по книгата на Доктор Сюс от 50-те години
Коментари Харесай

Гринч затвърди  първата си позиция у нас

Триизмерната анимация по книгата на Доктор Сюс от 50-те години на предишния век - "Гринч ", към този момент втора седмица продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Зеленият и язвителен воин, който провежда саботирането на Коледа в град Койвил, е гледан към този момент от 60 450 фенове и има 591 411 лв. доходи.

На втора позиция по зрителски интерес се върна "Бохемска рапсодия " тъкмо в седмицата на годишнина от гибелта на Фреди Меркюри. Гарнираната с позната музика и моменти от живота на фронтмена на "Куин " история е гледана към този момент от 105 971 фенове и има 996 242 лв. доходи за петте седмици на екраните у нас.

Трето място е за премиерния български филм "Смарт Коледа " с Константин Гергинов, Кръстьо Лафазанов и Калин Врачански в основните функции. Случващото се на Бъдни вечер в работилницата на Дядо Коледа и потреблението на цифровите технологии за коледни цели е гледано от 9 989 фенове и регистрира 82 674 лв. от билетите им за първите три дни на екраните.

На четвърто място е спортният екшън "Крийд 2 ", продължение на първия филм от 2015 година. Развитието на сина на Аполо - Адонис, в бокса под наставлението на Роки Балбоа и отбраната на купата му от младия Виктор Драго са гледани от 26 056 фенове и имат 232 475 лв. за десетте дни у нас.

Пето място е за приключенския "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд ", продължение на първия филм от 2016 година. Предисловието на известната сага "Хари Потър " с героите, които познаваме и от нея, е към този момент трета седмица на екраните у нас и за това време са го гледали 58 015 фенове и има 662 139 лв. доходи.

На шесто място е втората премиера от предишния уикенд - "Курск ", белгийски прочит на познатата покруса от Баренцово море. Филмът, който наблюдава ставащото в съветската атомна подводница и отвън нея по време на маневри от август 2000 година, е гледан от 5 473 фенове и има 54 437 лв. доходи.

Седмо място е за приказната триизмерна история "Лешникотрошачката и четирите кралства ", чиято основа е позната история от Ернст Теодор Амадеус Хофман от 1816 година Приключенията на Клара, която е пренесена в магическия свят, с цел да обезпечи салдото сред скритите светове, са гледани от 60 167 фенове и имат 602 603 лв. доходи.

Осма позиция е за екшъна "Вдовици ", чиито сюжет е по едноименния ефирен сериал от Англия от 80-те години на предишния век. Заплетените взаимоотношения сред четири дами, които остават сами след гибелта на мъжете им - въоръжени крадци, и непредвиденият излаз от тях, са гледани от 9 347 фенове и регистрират 88 106 лв. доходи за трите седмици у нас.

На девето място е музикалният "Роди се звезда " за кариерата на изгряваща поп-изпълнителка, подкрепена от залязващ музикант. Филмът, който е третият по ред римейк на едноименната история от 1937 година, с Брадли Купър и Лейди Гага в основните функции, е гледан от към този момент 40 354 фенове и има 374 764 лв. доходи за деветте седмици на екраните у нас.

Десето място е за екшън-фантастиката "Венъм " по комиксите на Дейвид Микелайни, Тод Макфарлън и Марк Багли от "Марвел ". Превръщането на Еди Брок в суперзлодея Венъм е гледано от 133 141 фенове и има 1 455 307 лв. доходи за деветте седмици на екраните у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР