Тридневният драфт в Националната футболна лига (НФЛ) е бил наблюдаван

...
Тридневният драфт в Националната футболна лига (НФЛ) е бил наблюдаван
Коментари Харесай

Счупиха спортен рекорд в САЩ

Тридневният драфт в Националната футболна лига (НФЛ) е бил следен от повече от 55 милиона души в Съединени американски щати, оповестиха от Лигата. Това е безспорен връх за всички времена за годишната гала по селектиране на най-хубавите млади състезатели по американски футбол и е с 35 % повече по отношение на драфта преди година.

" Не мога да бъда по-доволен от напъните и съдействието, които демонстрираха всички 32 клуба, екипа на лигата и нашите сътрудници ", съобщи комисионерът на НФЛ Роджър Гудел.

Очаквано най-голяма публика драфтът е събрал в първия си ден в четвъртък, когато над 15,6 души са гледали по едно и също време по какъв начин Гудел афишира от приземното помещение в къщата си, че Синсинати Бенгълс избира с първия пик куотърбека Джо Бъроу.

Заради пандемията от Covid-19 тази година другояче обилното шоу в Лас Вегас бе сменено от виртуален драфт, в който треньори и генерални мениджъри избираха играчите от домовете си, а младите футболисти чакаха развръзката на личните си дивани, обградени от най-близките си родственици.

Разбира се, виртуалното шоу не мина и без серия любопитни моменти. Един от тях бе появяването на кучето на старши треньори на Ню Инглънд Пейтриътс Бил Беличик сега, в който " патриотите " трябваше да разгласят избора си. Интересен избор направи и притежателят на Далас Каубойс Джери Джоунс, който се включи от каютата в персоналната си яхта, до момента в който определеният от него уайд рисийвър СийДий Ламб трябваше онлайн в ефир да изтръгне личния си мобилен телефон от ръцете на любопитната си другарка.

фото ЕПА/БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР