Tribune.bgОсвен че се снишиха драстично електоралните проценти на ДБ, партията

...
Tribune.bgОсвен че се снишиха драстично електоралните проценти на ДБ, партията
Коментари Харесай

ДБ се срива под мълчанието за решетките на НС и подигравките с протестиращи

Tribune.bg

Освен че се снишиха фрапантно електоралните проценти на Демократична България, партията стартира и да свива фейсбук интензивността си и да изпитва и недостиг от фенове в мрежата.

Мълчанието на „ демократичната “ партия по тематиката с решетките е оглушително. Вероятно се радват, че са изпълнили най-малко едно от обещанията си дадени през годините, а точно да вкарат депутатите зад решетките, майтапиха се консуматори под изявления в обществените мрежи.

Истината е, че до момента в който Христо Иванов и доближените му се занимават с това да се подиграват на протестиращите, каквито доскоро бяха и те, необятно си затварят очите за нещо, което не се е случвало в никакъв случай в България. Поставянето на големи, тежки решетки на вратите на Народното събрание.

Това не е демократично, не е естетично, а се оказа, че дори не е и законно.

Ако единствено преди две години сходно нещо се бе случило, Христо Иванов и Ивайло Мирчев щяха да са първите, които ще отидат да завладяват на бойна нога постройката. Facebook партията обаче, която губи от ден на ден поддръжка, през днешния ден не счита, че слагането на решетки е някакъв проблем. Мълчат си…

В същото време поръчват смешки за обществените мрежи и водят война с хората, които остават без работа, без приходи, страдат от инфлацията и не могат да вържат двата края с летящите цени на всичко. Качват им мемета вид „ стачкуват, с цел да си купи шефа им Майбах “ или „ лели ГЕРБ са синдикалистки “.

Резултатът от всичко това е логически отлив от Демократична България. Защото подигравките с протестиращи и обличането на Народното събрание в решетки е по-страшно изменничество към идентичността даже от обединението с Българска социалистическа партия. Не че и тя може да бъде простена…
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР