Три сценария за развитие на разработи Министерството на финансите в

...
Три сценария за развитие на разработи Министерството на финансите в
Коментари Харесай

Три сценария за развитието на българската икономика

Три сюжета за развиване на създаде Министерството на финансите в пролетната си макроикономическа прогноза, предава.

Основният сюжет е при допускането, че най-строгите ограничения за ограничение на вируса към този момент са отминали. Той планува усъвършенстване на икономическата обстановка в страната и растеж на Брутния вътрешен артикул (БВП) с 2,7% през тази година. През 2022 година Брутният вътрешен продукт ще нарасне с 3,6% с помощта на потреблението на семействата и вложенията, както и на възобновяване на туризма.
 Планът и ограниченията - ще обновят ли архаичната българска стопанска система Планът и ограниченията - ще обновят ли архаичната българска стопанска система
" Довършват се неща, които поддържат бизнеса и заетостта. Новият принос на настоящето държавно управление е моделирането на нов артикул за подкр...

Основният сюжет планува понижаване на безработицата през 2021 година до 5% и нарастване на заплатите с 6,4%. Най-бавно ще се възвърне туризмът, който и през 2022 година ще остане под предкризисното равнище.

Негативният сюжет отразява по-неблагоприятнно развиване на международната стопанска система и по-продължителен интервал на възобновяване. При него растежът на Брутният вътрешен продукт ще бъде с 1,2% и 1,9% през тази и идната година. Третият сюжет отразява предстоящите пари по Плана за възобновяване и резистентност. Тези средства се чака да покачат Брутният вътрешен продукт с 0,3% през тази и с 0,9% през идната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР