Три самолета за Съединените щати, организирани от правителството на САЩ,

...
Три самолета за Съединените щати, организирани от правителството на САЩ,
Коментари Харесай

Три US самолета ще кацнат за презареждане в България


Три самолета за Съединените щати, проведени от държавното управление на Съединени американски щати, кацат тази седмица в София на връщане от други дестинации. Това са общоприети полети, а не евакуационни, осведомят от американското посолство у нас, представени от БГНЕС.

От там прецизират, че по време на пандемията от COVID-19 посолството на Съединени американски щати в София има задължението да уведомява всички американски жители в случаите, когато в полети до Съединените щати, проведени от държавното управление на Съединени американски щати, има свободни места. Това е така наречен система MASCOT (Messaging Alert System for Citizens Overseas Tool).

Мисията на Съединени американски щати в София продължава да прави оценка високо уговорката на държавното управление на България да не затваря Летище София за интернационалните полети. Полетите, проведени от държавното управление на Съединени американски щати, употребяват опцията за престой в София за презареждане. Тези полети носят доходи за Летище “София ” и способстват за устойчивостта на българската стопанска система, декларират от посолството.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР