Три от училищата в Хасково са с обновени спортни площадки

...
Три от училищата в Хасково са с обновени спортни площадки
Коментари Харесай

В Хасково три училища са с обновени спортни площадки и дворове

Три от учебните заведения в Хасково са с актуализирани спортни площадки и дворове преди старта на новата образователна година. Те са осъществени по план "Изпълнение на Инженеринг - планиране и осъществяване на СМР на обекти на просветителната инфраструктура по обособени позиции ", оповестиха от локалната администрация.

Езикова гимназия "Проф. доктор Асен Златаров " и ОУ "Христо Смирненски " са с нови мултифункционални спортни площадки, а СУ "Васил Левски " е с освежен учебен двор. В ЕГ "Проф. доктор Асен Златаров " са били осъществени ремонт и реорганизация на съществуваща спортна площадка за футбол и баскетбол в двора на учебното заведение. Стойността на строителните и ремонтни работи е над 160 000 лв.. Изградена е била нова спортна площадка на мястото на съществуващата.

Държавата обмисля поддръжка за фамилиите при затваряне на учебни заведения и детски градини

За същата сума са били били осъществени ремонт и реорганизация на съществуващата спортна площадка за баскетбол и волейбол в ОУ "Христо Смирненски ". В СУ "Васил Левски " са били подхванати ремонт и реорганизация на дворно пространство. Стойността на контракта е 115 900 лв., прецизират от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР