Три от четирите двигателя на авариралия в събота край норвежкото

...
Три от четирите двигателя на авариралия в събота край норвежкото
Коментари Харесай

Рестартираха част от двигателите на авариралия край Норвегия круизен кораб

Три от четирите мотора на авариралия в събота край норвежкото крайбрежие круизен транспортен съд бяха рестартирани и той ще бъде изтеглен безвредно към най-близкото пристанище , оповестява Агенция Франс Прес. На борда на плавателния съд имаше 1300 души, които бяха евакуирани сполучливо.
 
„ Три от четирите мотори работят, което значи, че корабът може да плава на личен ход “, заяви представителят на избавителните служби Пер Фиелд.
 БГНЕС
„ Вайкинг скай “ загуби мощ в събота следобяд и се носеше свободно на към 2 км от крайбрежието на норвежката област Мьоре ог Ромсдал . Районът е прочут с рисковите си високи и бурни приливни талази и подводни скали, което принуди капитанът да изпрати сигнал за помощ и даде началото на огромна избавителна интервенция по въздуха.
 

Корабът сега се движи със скорост от 2 до 3 възела (4 до 5 км/ч). С помощта на влекач той ще бъде ориентиран към пристанището Молде , ситуирано на към 500 км северозападно от Осло.-->
 БГНЕС
Пасажерите са най-вече английски и американски жители. Няма съществено потърпевши при случая. 17 души са приети в болница като защитна мярка, оповестиха локалните управляващи.
 БГНЕС
Силната стихия аргументи няколко изключителни обстановки следобяд край крайбрежията на провинция Мере ог Ромсдал в Западна Норвегия. " Девет души, които са били на борда на товарен транспортен съд, са били избавени от два хеликоптера, които в този миг за благополучие са били в спешната зона и са евакуирали пасажери от круизния транспортен съд ", се споделя в изказване на норвежката TV2.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР