Три нови самолета, базирани в Горна Оряховица, осигуряват противоградова защита

...
Три нови самолета, базирани в Горна Оряховица, осигуряват противоградова защита
Коментари Харесай

С нови три самолета осигуряват противоградова защита в Северна България

Три нови самолета, основани в Горна Оряховица, обезпечават противоградова отбрана в Централна България. Те са част от пилотен план на Министерство на земеделието, храните и горите, който започва в края на предходната седмица.
В рамките му с ракетен прийом ще бъдат обхванати незащитени аграрни територии в Централна и Североизточна България, които са с повърхност от над 30 млн. дка. От пресцентъра на институцията прецизират, че ще бъдат предпазени обработваема земя, трайни насаждения и смесено земеползване. Самолетите и командният пункт за управление на интервенциите по дейни въздействия са локализирани на летище Горна Оряховица.
 Русия мисли да сътвори специфични зони за отбрана от всевъзможни противников ракети Русия мисли да сътвори специфични зони за отбрана от всевъзможни противников ракети
Руските военни считат да основат " зони на гибелта ", които ще бъдат изцяло недостъпни за противников крилати ракети, оръжия с точно на...
Дейностите по противоградова отбрана със самолетен прийом ще се правят в граници, при условия и според документи, посочени в взаимна заповед на Генералния шеф на Държавно дружество „ Ръководство на въздушното придвижване ", на Командира на Военновъздушните сили към Министерството на защитата и на Изпълнителния шеф на Изпълнителна организация „ Борба с градушките ".
Самолетният прийом ще бъде осъществяван при съблюдаване на нормативната уредба, уреждаща дейностите по реализиране на противоградова отбрана, както и осъществяването на профилирани интервенции от авиационни оператори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР