Три контейнера за смет, подпалени от вандали, са унищожени напълно,

...
Три контейнера за смет, подпалени от вандали, са унищожени напълно,
Коментари Харесай

Вандали подпалиха контейнери за смет в центъра на Видин

Три контейнера за боклук, подпалени от вандали, са унищожени изцяло, оповестиха от Община Видин.

Съдовете се намират в самия център на Видин, при започване на ул. „ Княз Дондуков “. Те са част от новите 1000 контейнера от 1100 л, които Общината сложи на територията на града при започване на месец април тази година.
 Община Видин
Това е следващият акт на вандализъм и посягане върху общинско имущество през последните няколко дни. Ръководството на Община Видин е апелирало неведнъж към жителите да са непримирими към сходни нарушавания и да пазят добитото в интерес на всички поданици.

В този съответен случай ще се подхващат безапелационни дейности причинителите да бъдат открити и против тях да се приложат законови ограничения.
 Общиан Видин
Зачестилите обири на цветя, декоративна растителност, пътни знаци, унищожаването на общинско имущество от друг темперамент предизвикат неодобрение и неразбиране измежду обществото.
 Община Видин
Резултатът от дейностите на недобросъвестните лица е обвързван освен с ангажиране на спомагателен запас и труд от страна на Общината за възобновяване на унищоженото, само че и с финансови средства, което неизбежно визира всички поданици.
 Община Видин
Затова би трябвало да се създадат нужните стъпки и се обединят напъните на институции, неправителствени организации и жители, с цел да бъде пресечена тази наклонност на вандалски прояви.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР