Три километра опашка от леки автомобили се е образувала тази

...
Три километра опашка от леки автомобили се е образувала тази
Коментари Харесай

Километрични опашки на Кулата

Три километра опашка от леки коли се е образувала тази заран преди граничен пункт " Кулата " за влизане в Гърция. Колоната от тежкотоварни коли е достигнала дължина от близо пет километра, съобщи Българска национална телевизия. Движението се реализира поетапно. Патрули на " Пътна полиция " контролират придвижването и пропущат по няколко транспортни средства да навлизат едновременно към пункта.

Вчера по обяд Гърция затвори за туристи граничните пунктове " Ивайловград " и " Капитан Петко Войвода ". Преустановено е и прекосяването през граничен пункт " Илинден-Ексохи ". През тях се пропущат единствено товарни коли и сезонни служащи с трудови контракти, оповестиха от " Гранична полиция ".

Туристите могат да влизат в южната ни съседка през граничен пункт " Кулата-Промахон ". На " Маказа " също могат да минават коли, които имат запълнен онлайн формуляр, в който е посочен точно този пункт за прекосяване от туристите. Тази смяна за пропускане на гръцка територия ще остане в действие най-малко до края на месец август.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР