Три деца са и една жена откарани в болница след

...
Три деца са и една жена откарани в болница след
Коментари Харесай

Автобус с деца катастрофира на пътя София-Варна


Три деца са и една жена откарани в болница след злополуката сред рейс и товарен автомобил в село Пробуда. Това оповестиха от ОДМВР - Търговище. Сигналът за злополуката е подаден към 13.11 часа на тел. 112.

В оперативната дежурна част на ОД Министерство на вътрешните работи - Търговище е получено известие за пътнотранспортно произшествие на път I-4 София - Варна в с. Пробуда. Веднага към мястото на случая са изпратени екипи на бранш „ Пътна полиция “ и на районно управление (на МВР) - Търговище, както и коли за спешна помощ на Центъра за незабавна здравна помощ към МБАЛ - Търговище. По първични данни рейс, пренасящ деца, се е блъснал с предна дясна част в намиращ се в същата лента за придвижване аварирал товарен автомобил с полуремарке. По предварителна информация в случая няма тежко потърпевши хора.
За обзор в МБАЛ - Търговище са откарани три деца и една жена. Временно придвижването на МПС в сектора е прекратено, като на пътуващите в посока София МПС се предлага обходен маршрут с. Буховци – с. Мировец – гр. Лозница – гр. Търговище, а на пътуващите в посока Варна – през същите места в противоположен ред. В момента се прави оглед на местопроизшествието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР