Три дами от лидерския екип на Kaufland България бяха отличени

...
Три дами от лидерския екип на Kaufland България бяха отличени
Коментари Харесай

Най-много отличия от Годишните награди на Business Lady за дамите от Kaufland България

Три дами от лидерския екип на Kaufland България бяха отличени на единадесетото издание на Годишните награди на списание и клуб Business Lady и по този начин водачът в търговията се трансформира в компанията с най-вече награди. Отличията, които бяха раздадени на специфична гала в столицата, насърчават професионалните триумфи на дамите измежду българската общност. Тяхната цел е да дадат публичност на положителните управнически модели, ефикасните бизнес практики и съответното развиване на човешкия капитал.

За поредна година Милена Караилиева, която e отпред на HR отдела на компанията, сграбчи оценката за „ Човешки запаси “. Маркетинговият шеф на Kaufland Катерина Ушева беше определена от журито за победител в категорията „ Налагане на комерсиална марка”, а наградата „ Лидер на смяната “ отиде в Диана Костова, която е отпред на направление „ Централно ръководство на недвижимостите “.

През 2021-ва HR екипът, управителен от Милена Караилиева, сполучливо надгражда всички политики за хонорари и придобивки за чиновниците на Kaufland България, създава уелнес стратегия с разнообразни начинания за психическа поддръжка, просветителни лекции и вътрешни събития, отдадени на здравословния метод на живот, а също и продуктов пакет за всеки чиновник с COVID-19. Благодарение на напъните на отдела през миналата година сполучливо е осъществена акцията „ Време е за ново начало “ за привличане на гениите на бъдещето в компанията и е надградена програмата „ Академия за търговци “, която цели да развие идващото потомство специалисти и водачи.

Грижата за клиентите на Kaufland България е в основата на оценката на Катерина Ушева, шеф на направление „ Маркетинг “ на компанията. След месеци на усилена работа нейният екип сполучливо вкарва програмата за преданост Kaufland Card, която надгражда доста познатите у нас сходни стратегии. Картата дава опция на клиентите на веригата да се възползват от по-ниски цени, да натрупат точки и да получават лични купони. Резултатът от работата на отдела е постигането на заложените цели още в първите 3 седмици след стартирането на Kaufland Card и брой регистрации, надминаващи тези в страни с неведнъж по-голямо население от това на България.

Диана Костова беше отличена за приноса на нейния екип по развиването и налагането на ONE STOP SHOPPING тактиката на Kaufland, която предлага на клиентите на веригата изцяло прекарване и огромно многообразие от артикули и услуги на едно място. Под нейно управление миналата година е най-успешната в историята на „ Отдаване чартърен “ в Kaufland България. Благодарение на напъните на екипа ѝ е построена и най-голямата концесионерна зона на веригата у нас. Тя се намира в осъвременения хипермаркет на Kaufland във варненския квартал „ Трошево “ и на своята повърхност от 1200 кв. м включва 10 наематели, първия за Kaufland в страната food court и първата по рода си отвесна детска площадка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР