Третото издание на джаги състезанието за IT специалистите в България

...
Третото издание на джаги състезанието за IT специалистите в България
Коментари Харесай

IT джаги лигата определи шампионите

Третото издание на джаги надпреварата за IT експертите в България и второ за тази година мина с доста страсти и футболни пристрастености за участниците.

16 тима от по четирима играчи застанаха едни против други и демонстрираха своите джаги умения. Събитието стартира с показване на тимовете и техните дивизии, както и на мотото и упования от шампионата за всеки отбор.

Състезанието започва с квалификационен кръг, в който тимовете бяха разграничени посредством чоп в 4 групи. Всеки отбор трябваше да доближи 21 точки /гола/, с цел да осъществя победа. Игрите от квалификациите подредиха тимовете в две дивизии за елиминационния кръг.

В Първа дивизия се класираха тимовете Experian, VMWare-Black Lemons, Atos, Up2Tehnology, SAP, Astea, VMWare-Small Lemons, Tinquin. Във втора дивизия останаха тимовете Javelin, SAP–Шушана, Astea–Wombat, Accedia, Epam, HyperScience, Paragon, FocusVision.

За почетното първо място в Първа дивизия в равностойна и оспорвана борба влязоха миналогодишните първенци Experian и VMWare -Black Lemons. След продължението и осъществяването на дузпи с краен резултат 23:22 Experian опазиха извоюваната купа от предходното издание и станаха повторен първенец по джаги в IT бранша. Трети се класираха състезателите от Atos.

Във Bтора дивизия златните медали бяха връчени на тима на Javelin, които доближиха второто място на същата дивизия в предходния шампионат. Те надделяха вторият отбор на SAP–Шушана. Бронзът остана за Astea Wombat, които завоюваха и премията за "Най-напреднал отбор”.

Всички, които се качиха на почетната стълбичка, бяха наградени с медали, а тимовете в първа дивизия получиха и купи.

На първенците и в двете дивизии бе връчен ваучер за колективен голф урок с инструктор, възложен "Пирин Голф & Кънтри Клуб ", Банско.

Купата за MVP на шампионата отиде за Ирина Хаджиева от Experiаn, която се показа ослепително в отбрана и избави невероятни положения.

Специалната премия от Lighthouse Golf & Spa Resort - 2 нощувки със закуски за 4-ма, бе изтеглена посредством чоп и отиде в тима на Javelin.

Семеен кодекс „ Джагоарс” раздаде две награди за отборно присъединяване, които бяха връчени на топ 2 приключилите тима в дивизия едно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР