Третото „голямо преброяване“ на колоездачите в Асеновград ще се състои

...
Третото „голямо преброяване“ на колоездачите в Асеновград ще се състои
Коментари Харесай

Преброяване и шествие на колоездачите в Асеновград тази неделя

Третото „ огромно броене “ на колоездачите в Асеновград ще се състои тази неделя (20.05.18 г.). Велошествието ще започва тъкмо в 10:30 ч. от площад „ Академик Николай Хайтов “. Маршрутът на всеобщото колоездене ще направи обиколка на основните улици и ще финишира още веднъж в центъра на града. На участниците ще бъдат раздадени стикери с номера!
„ Елате да вдигнем звук със звънците! Нека забележим по какъв начин Homo Sapiens е претърпял еволюция и какъв брой новопосветени велосипедисти не избират мръсния и гръмък авто превоз! Елате да покажем, че не сме малко и желаеме по-добри условия и равнопоставеност на пътя, с цел да управляваме умерено обичаните си транспортни средства! “, молят уредниците.
Велошествието ще премине през улиците „ Училищна”, „ Н. Вапцаров”, „ Цар Иван Асен II” (до кръговото кръстовище при църквата „ Свети Атанасий”), „ В. Левски”, „ Борислав”. Колоездачите ще продължат пътя си през бул. „ България” и към улиците „ Марица”, „ Съединение” (до „ Железния мост), „ Железарска”, „ 3-ти март” (покрай централния площад), по моста при остарялата пловдивска автогара. След това ще се насочат към улиците „ Стара планина”, „ Иларион Макариополски”.
Финалът на грандиозното велошествие в Асеновград ще бъде позициониран в парка на улица „ Цар Освободител”. Мероприятието ще бъде предвождано от полицейски коли. На основните места в града ще бъдат ситуирани патрулни служители на реда, които ще спомагат за организацията на автомобилния трафик, и ще наблюдават за попречване на пътни произшествия при прекосяване на велосипедистите. Затворени или блокирани пътни сектори в Асеновград за времето на шествието не се чака да има.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР