Трето - не си струва да изнасяте пред публика своята

...
Трето - не си струва да изнасяте пред публика своята
Коментари Харесай

Източните Мъдреци Категорични: В Никакъв Случай Не Разкривайте Тези Тайни, Иначе Ще Ви Се Случи Нещо Ужасно!

Трето - не си коства да изнасяте пред аудитория своята аскетичност. Не разказвайте наляво и надясно за вашите ограничавания в храненето, съня, половите връзки. Физическата аскеза носи изгода единствено в случай че е в естетика и с емоционалността.

Четвърто, за което следва да си мълчим, това е мъжеството, героизмът. Всички ние се сблъскваме с друг вид тествания всеки ден. Някои са изправени пред външни тествания, други - пред вътрешни. Външните тествания са забележими и за тях хората получават награди, само че превъзмогването на вътрешните тествания никой не вижда, по тази причина и премия за тях няма.

Пето, за което не би трябвало да говорите и разпространявате - това е вашето духовно просвещение. То е единствено ваше и не си коства никого да просвещавате в него. Разкрийте го единствено при положение, че стане фактически нужно освен на вас, само че и на близките.

Шесто, което не би трябвало да споделяте с другите, това са вашите домашни спорове и фамилният живот. Запомнете: колкото по-малко говорите за проблемите в фамилията ви, толкоз животът ви ще бъде по-здрав и постоянен. Кавгата е освобождение от отрицателната сила, която се натрупва в процеса на другарство. Колкото повече говорите за своите проблеми, толкоз повече ще вярвате в тях.

Седмо, за което не си коства да се приказва - това са грозните думи, които можете да чуете. Човек, който, идвайки у дома, споделя всички нелепости, които е чул на улицата, по нищо не се отличава от индивида, който се е прибрал вкъщи и не си е събул обувките.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР