Третият отбор на Лудогорец надви Септември (Тервел) с 3:1 в

...
Третият отбор на Лудогорец надви Септември (Тервел) с 3:1 в
Коментари Харесай

Лудогорец III повали Септември

Третият тим на Лудогорец надделя Септември (Тервел) с 3:1 в Разград. Двубоят е от 29-ия кръг на Североизточната Трета лига. В 24-ата минута Георги Янев подаде топката зад тервелската отбрана, Петър Кирев я пое и трансферира вратаря – 1:0. Гостите също имаха опция за попадение, само че Румен Николов и Димитър Михалев ги пропиляха. Секунди след почивката топката отново спря в мрежата на Септември, само че рефера не зачете попадението. В 65-ата минута Тончо Георгиев даде прикрит пас в наказателното поле и озовалия се самичък против тервелския пазач разградски капитан Димитър Иванов удвои. Десетина минути по-късно вратаря избави сигурен гол на Тончо Георгиев. 

Последният обаче асистира единствено след 120 секунди за втория гол на Кирев, който още веднъж е едноличен водач при реализаторите в шампионата. Румен Николов отново се размина с попадение. Не съумяха и удари на съотборника му Денис Кадир. Малко преди края Младен Димитров най-сетне опъна разградската мрежа – 3:1. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР