Третият най-богат човек в света – френският моден магнат Бернар ...

Третият най-богат човек в света – френският моден магнат Бернар

Третият най-богат човек в света ожени сина си във Венеция

Третият най-богат човек в света – френският фешън магнат Бернар Арно, вдигна втора женитба на сина си Александър Арно. Александър, който е един от петимата наследника на Бернар, се ожени за Жералдин Гуйо преди три месеца в Париж на по-интимна гала , а през миналия уикенд двамата си споделиха „ Да “ още веднъж , само че този път във Венеция.
Александър Арно е вторият наследник на ръководителя и основен екзекутивен шеф на компанията LVMH Бернар Арно, чието положение се цени на 178 милиарда $ . Той е и по- дребен брат на Антоан Арно, който пък е брачен партньор на съветския супермодел Наталия Водянова.
Младоженецът е екзекутивен вицепрезидент по продуктите и връзките в Tiffany & Co. Неговата брачна половинка Жералдин пък е създател на етикета за аксесоари D'Estree.
На елегантното и сантиментално сватбено празненство на двойката участваха много глобални звезди като Бионсе, Джей Зи, Кание Уест, Роджър Федерер и Фарел Уилямс.
На първата си женитба булката Гуйо носеше копринена рокля на Loewe, а косата ѝ беше вързана на ниска опашка. На втората си женитба във Венеция, булката се появи в по- формален тип , облечена с дантелена рокля с високо деколте, дълги ръкави и необятна пола. Косата ѝ беше завършена в невисок кок, към който беше прикован дълъг воал.
Според списание Vogue, след церемонията в църквата гостите са били почерпени на банкет , на който Кание Уест е изпял някои от шлагерите си.


Наталия и Антоан Арно също са участвали на сватбата.

Източник: tialoto.bg