Третият месец на годината ще донесе истинско щастие и красиви

...
Третият месец на годината ще донесе истинско щастие и красиви
Коментари Харесай

Невероятно ЩАСТИЕ очаква тези 4 зодии през март

Третият месец на годината ще донесе същинско благополучие и красиви мигове за част от представителите на зодиака. Въпреки ретроградния Меркурий при започване на месеца разположението на планетите ще е изключително положително за четири  зодии, които ще насладят на сантиментални трепети, триумфи в работата и други позитивни страсти. Ето и за кои зодии март ще донесе необикновено благополучие:
Близнаци
Големи триумфи на работното място чакат Близнаците през март. Уважаеми Близнаци, вие сте измежду най-активните знаци в зодиака – чувствате се добре на работа и постоянно просто горите в нея. Този месец вашата дейна натура ще бъде уместно оценена от управителните фрагменти. Възможно е да бъдете натоварени с нов план или друга сериозна задача на работа, която обаче освен ще извършите впечатляващо, само че и ще ви донесе съществени приходи. Успехи се задават и в случай че към момента учите или сте записали курс за спомагателна подготовка – ще поемате новите познания и умения с лекост, а те ще отворят вратите ви за нови вероятности в професионален проект.
Рак
Раци, чака ви един кондензиран с нежни и приятни моменти месец. Под въздействието на планетите ще почувствате предпочитание за сантиментални преживявания с половинката и ще имате всички шансове да се насладите на сходни трепети. Разбирателството и хармонията вкъщи ще са изключително изразени след 18-ти март, когато ще се радвате на същинско фамилно благополучие. Споделена обич чака и Раците, които скоро са сложили основите на нова връзка. Астролозите обаче поучават да не сте прекомерно настъпателни към колегата си и да му дадете свободата да " диша ". Със сигурност, той ще оцени отношението ви уместно. Самотните представители на знака ще имат доста позитивни шансове за образуване на сантиментални съюзи. Планетите Марс, Плутон и Юпитер ще се съберат, с цел да оказват помощ на Рака да открие верния сътрудник.

Стрелец
Стрелци, в случай че смятате, че от известно време любовният и половият ви живот са били прекомерно предсказуеми или даже скучни, ще би трябвало да ви кажем истината – отговорни сте си единствено вие. Добрата вест е, че през март планетите са ви подготвили същинска плеада от бурни страсти с половинката. През идващите дни ще сте в отлична позиция да бъдете доста по-авантюристични в отношението си към колегата си, който ще се зарадва на вашата досетливост и опити. Изживейте фантазиите си с него, изключително по времето на пълнолунието на 9-ти и преоткрийте пристрастеността между тях. Огънят във връзката ви ще ви даде криле и ще ви извърши с сила за всичко останало.
Дева
Пословичното ви усърдие ще бъде възнаградено този месец, благи Деви. През март ви чакат обилни триумфи на професионалния фронт. Ще сте изпълнени с сила и работата ще ви спори. Усилията ви най-сетне стартират да дават резултат и ще се радвате на съществени финансови приходи.Важно е обаче да сте деликатни с документите и да преглеждате всичко. Имате шансове и да реализирате огромна договорка, на която се надявате отдавна. Особено шанс ще имате през втората половина на месеца. Все отново намерете и време за отмора. Споделеното свободно време с другари и груповите занимания, свързани със спорт или различен тип обща активност, ще ви оказват помощ да презаредите батериите и да се почувствате добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР