Третият и четвъртият участник в Европейските клубни турнири от страна

...
Третият и четвъртият участник в Европейските клубни турнири от страна
Коментари Харесай

Локо Пловдив, Славия или Ботев ще започнат в Лига Европа като непоставени

Третият и четвъртият участник в Европейските клубни шампионати от страна на България към момента е на кантар дали ще е подложен в първи прелиминарен кръг на Лига Европа. Локомотив Пловдив и един от Славия и Ботев имат идентичен коефициент 3.475. Това на процедура е държавният коефициент, защото ставките и на трите отбора са по-малки.

Преди дни стана ясно, че ЦСКА сигурно ще е подложен при жребия, който ще бъде изтеглен при започване на месец август. Все още обаче това не е несъмнено за другите два участника.

Към момента има 6 места, в които българските тимове могат да се вметнат. Основно се чака края на сезона в Румъния, Полша, Словакия, Словения, Албания и Черна гора. В шестте шампионати има тимове, които са с по-висок коефициент от българските представители и се чака единствено крайното класиране и финалите за съответните купи, с цел да се дефинират участниците. Към този миг действително би трябвало да се случи знамение, с цел да може българските отбори да се вредят измежду поставените.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР