Третият епизод на криминалната комедия Господин Х и морето“ ще

...
Третият епизод на криминалната комедия Господин Х и морето“ ще
Коментари Харесай

Пешо спасява живота на Симо в поредния епизод на „Господин Х и морето“

Третият епизод на престъпната комедия „ Господин Х и морето “ ще стартира със срещата сред Хамелеона и купувача на картината, на която среща Лилавия ще направи опит да в профил смъртния си зложелател, само че кучето Пешо ще се прояви като същински воин. Какво ще направи четириногият любим и кого ще простреля Лилавия ще забележим тази вечер по NOVA.
 Господин Х и морето NOVA
Майките с основно М, ще продължат своите опити за доближаване с учителя Христов, за който имат вяра, че оказва помощ същински на децата им. Как и за какво трите ще се окажат пред жилището на Симо и то със сладки в ръце, следва да разберем през днешния ден в 20:00 часа.

Докато Симо търси нов покупател за картината, схваща, че ще му трябват пари, с цел да докара скъпо заплатен оценител от чужбина. За задачата той провежда посещаване на галерия с класа и събира пари от родителите за превоз, билети и сандвичи. Кураторката от София, която употребява с цел да открадне картината, също ще бъде в галерията. Какво ще се случи сред двамата и дали няма прикритието на Хамелеона да бъде разкрито?
 Господин Х и морето NOVA-->
Една от майките няма да издържи и ще се отдаде на увлечението си по господин Христов. Коя ще е тя и по какъв начин ще реагира Хамелеона, единствено тази вечер от 20:00 часа !
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР