Третият епизод на „All Inclusive“ отново отбеляза голям зрителски интерес,

...
Третият епизод на „All Inclusive“ отново отбеляза голям зрителски интерес,
Коментари Харесай

Необвързани за един ден в предстоящия епизод на „All Inclusive“

Третият епизод на „ All Inclusive “ още веднъж означи огромен зрителски интерес, а занимателното морско премеждие на фамилиите Сиромашки и Чобанови продължава и този петък (13 март) от 21:00 ч. по NOVA.

Страстите се повишават с летните температури, a двойките одобряват предизвикването да бъдат необвързани за един ден. Мъжете и дамите си провеждат съревнование и би трябвало да съберат колкото може повече телефонни номера на обожатели.

Единственото изискване е никой да не смъква брачната си халка. Невинната игра, обаче, претърпява непредвиден поврат и четиримата флиртаджии попадат в извънредно комични обстановки. Кой ще завоюва конкуренцията и на каква цена? – ще стане ясно в идния епизод на сериала „ All Inclusive “.

В състезание несъзнателно се включва и 17-годишната Надя, която се сблъсква с първите провокации в новото си обграждане. Едва вписала се измежду екоактивистите от Залива на костенурките, тя е предизвикана от съперничка.

Срещу нея застава единственото момиче в компанията Даниела (Мирела Карабанчева), която явно не я харесва и непрестанно я злепоставя пред останалите. Надя е пред сложен избор – да отговори уместно на провокацията и надлежно да си навлече гнева на родителите, или да остави своите нови другари да я мислят за страхливка.

Тревогите застигат и тъщата Евдокия. Строгата дама се носи на крилете на любовта, вкопчила се в вярата, че най-сетне в живота й се случва нещо хубаво. Но сантименталната приказка с юриста Герхард е смутена от здравословното положение на нейния внук Сашко, който ненадейно подвига температура. Евдокия упреква щерка си Елена, че подценяват детето и го взима да се грижи за него, до момента в който е болен.

Дори в тази обстановка Сашко открива хубавото в неприятното – около визитата в лекарския кабинет, той се сприятелява с братята Тошко и Тошко (Любомир Димитров и Стефан Георгиев). Групата „ заболели на море “ измисля какви ли не пакости. По концепция на Сашко децата скрито напущат комплекса и стигат чак до пристанището в Царево. Опитът им да се промъкнат на една лодка претърпява непредвиден поврат, когато локалният риболовец бай Чефо (Любомир Бъчваров) излиза в открити води, без даже да подозира, че на палубата има дете.

А на сушата двете фамилии са в цялостна суматоха поради изгубването на дребния Сашко. Единствена Вики (Александрия Чальовски) – дребната принцеса от Пловдив – може да помогне в тази сериозна обстановка.

Не пропускайте идващия епизод на „ All Inclusive “ в петък (13 март) от 21.00 ч. по NOVA! Следете всичко за „ All inclusive “ на уеб страницата на NOVA и на Фейсбук страницата на сериала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР