Третият ден на фестивала провокира всички работещи в близост да

...
Третият ден на фестивала провокира всички работещи в близост да
Коментари Харесай

Силно международно участие в третия ден на FunCity+ 2018

Третият ден на фестивала предизвика всички работещи наоколо да излязат от офисите си и да се включат в занимания по стречинг. Те стартират сутринта с водещ Мона Христова. Стречинг ( разпъване ) е цялост от разнообразни извършения, които подобравят еластичността и красивата вярна стойка на тялото. Той е значим за възобновяване на гъвкавостта на мускулите и поддържа тялото в оптимална спортна форма. Заниманията са потребни както за работещи в офис по този начин и за дейни спортисти. За всички гости на фестивала, които желаят да се раздвижат по- интензивно, уредниците от Варна Европейска младежка столица са планували занимания по “Зумба " и “Steel Combat " – подготовка, набираща от ден на ден известност която се води от близнаците Диан и Николай Фурчеви.

Денят продължава с креативен работилници за значки, изобразяване с къна и върху текстил, Grafic Recording и за кукли с началник Бате Ицо, любимецът на децата.

Едновременно с това ще се организира " Джаги – свободна игра “ в подготовка за огромния интернационален шампионат, който ще се организира за първа година в границите на FUNCITY + 2018 – Varna Foosball Open 2018.  Международният турнир  е годен за ITSF ранкинг система “PRO TOUR ". и  се  провежда от Клуб по футбол на маса Джа-Ра. Мачовете ще стартират в 16,00 ч. на входа на морската градина и всеки може да взе участие. Играчите ще се състезават на 4 Firеball tables и 4 Top speed маси, а шампионатът ще продължи в идващите три дни.

Днес започва и самодейността на FUNCITY + и  Исторически парк, която съчетава знанието с културата, потребното с приятното, ученето с отдиха. В морската градина по пътя към площад " Пица “ в идващите два дни всички гости ще тестват уменията си за пукотевица с лък. Тя е измежду най-древните занимания на индивида, датирано от каменната епоха (около 20 000 пр.н.е.). Предлагат се още фотоси с тракийски облекла и доста други награди.

За всички решили да поведат битка с предрасъдъците мястото е Аквариума, датите 10 и 11, часът 13, а битката  " Water Strike “. Оръжията, които ще се употребяват са съгласие, приемливост и револвери цялостни с вода.  Да, тъкмо по този начин, това е борба с водни револвери.

Организаторите от Варна Европейска и младежка столица  са подготвили още изненади.  За феновете на танца.  На FUNCITY +, през днешния ден, ще бъдат интернационално приетите танцьори Odilon Sow, водещ на уъркшоп по HIP-HOP  и Giovani Dimension в жанр FREESTYLE. От 19,00 ч. стартира вокалното съревнование “Voice affairs ", в което от главно значение е гласът на публиката. В същия час радостния празненство бус отпътува от Катедралата, с цел да посети горещите празненство точки на Варна. Неговото странствуване продължава до 23 ч., след което радостните празненство фенове могат да посетят и Афтър празненство в Хале 3.За геймърите през днешния ден и на следващия ден, от 21 ч., има съревнование по електронни игри FIFA.

Интересните акценти в  програмата не престават и в почивните дни с песни, танци и креативен работилници. Отново интернационално присъединяване на Willie Stark с танцов уъркшоп по  AFRO BEATS. ВСУ " Черноризец Храбър “, които участват през целия фестивал с богата и забавна стратегия, в събота от 17,00 ч. провеждат Flashmob  и работилница по НАРОДНИ ТАНЦИ. За феновете на огнените спектакли в 21 ч. " Fireter “ -  огнено шоу, а от 22 ч.  дълго чаканото съревнование по брейк " United We Rise “.

В неделя спортните занимания не престават, с цел да прерастнат в най- огромното празненство премеждие на варненския плаж – MTV VARNA BEACH, част от програмата на фестивала FUNCITY + 2018, с което той закрива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР