Трети сезон в Манчестър Юнайтед“ треньорът Жозе Моуриньо не желае

...
Трети сезон в Манчестър Юнайтед“ треньорът Жозе Моуриньо не желае
Коментари Харесай

“Юнайтед“ платил 570 000 евро на хотел заради Моуриньо


Трети сезон в „ Манчестър Юнайтед “ треньорът Жозе Моуриньо не желае да се реалокира в жилище или имение, а нощува в хотел. За 825 дни управлението е платило 570 000 евро на „ Лоури “, а Специалния отхвърля всякаква опция да му бъде наето друго жилище. Моу има имение в Лондон, където живеят брачната половинка и децата му. При всяка опция треньорът пътува до столицата, с цел да ги види. В „ Лоури “ Моуриньо живее в апартамент „ Ривърсайд “, който коства по 690 евро на вечер.

В същото време Футболната асоциация стартира следствие против треньора. След успеха на „ Манчестър Юнайтед “ с 3:2 над „ Нюкасъл “ в събота, Моуриньо изстреля на португалски хули в посока телевизионна камера край терена. Така по всичко проличава, че „ алените дяволи “ ще бъдат без мениджъра си на пейката, когато гостуват на някогашния му отбор „ Челси “ в кръга след паузата за националните тимове.

В Англия пишат, че „ Юнайтед “ ще освободи най-малко 10 футболисти, в случай че реши да гласоподава доверие Моуриньо да извърши контракта си, който е до края на идващия сезон. Това ще е изискване №1 на треньора.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР