Трети пореден ден оздравелите от Ковид-19 са повече от заразените

...
Трети пореден ден оздравелите от Ковид-19 са повече от заразените
Коментари Харесай

45 са новозаразените с КОВИД в Русе през последното денонощие

Трети следващ ден оздравелите от Ковид-19 са повече от инфектираните в Русенско

Новите случаи за последните 24 часа са 45, а излекуваните са 126. Най-много болни има в община Русе – 31, оповестяват от регионална администрация.

Четири нови случая има в Ценово, три в Бяла, по два в Борово, Две могили и Сливо поле, както и един във Ветово. Без инфектирани с коронавирусна зараза през вчерашния ден са само обитаемоте места от община Иваново. Същевременно две дами и един мъж с позитивен тест за ковид са умряли. Активните случаи все още са 2307, като от началото на пандемията диагностицираните с вируса в Русенско станаха 27 510, а преболедувалите 23 532.

Справка в Единния информативен портал демонстрира, че за миналото денонощие Русенска област се подрежда на дванайсето място по заболеваемост в страната наедно с Велико Търново. Най-малко регистрирани инфектирани има във Видин –трима. На болнично лекуване в региона се намират 215 души, като 55 от тях са в реанимация. Свободните кревати са 173, от които 11 са интензивни. Отделно в Университетска болница „ Канев “ има и планувани четири интензивни кревати за деца.

До момента в района са осъществени 118 522 имунизации, като повторна доза са получили 55 422 души. Бустерна доза са си сложили общо 16 470 русенци.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР