Трети брак се задава за най-успешната българска манекенка Ралица Балева,

...
Трети брак се задава за най-успешната българска манекенка Ралица Балева,
Коментари Харесай

Трети дубъл: Ралица Балева се жени за млад италианец

Трети брак се задава за най-успешната българска манекенка Ралица Балева, която дълги години дефилира по  международните сцени,  научи HotArena,

В края на социализма манекенката бе известна като снаха на втория човек в партията и страната Милко Балев, бе брачна половинка на сина му Калин. Година след раздялата им тя се омъжи за милионера Джон Балцарини, с който до неотдавна живя в  Швейцарските Алпи и Маями.

От година и половина насам обаче двамата са разграничени и считали публично да се разведат, настояват български другари на фамилията, а разводът да стане факт до края на годината. Двамата имат и нови половинки.

Кой тъкмо е новият фаворит на манекенката, към този момент не е ясно. Единственото, което се знае за него е, че е по-млад от Ралица и италианец. Ясно е също, че двамата са доста влюбени, даже мисля за женитба. За това приказва и фактът, че Ралица ще докара новата възлюбена, с цел да го запознае със фамилията си. Очаква се другата седмица манекенката  да дойде на родното Черноморие, където е запазила стая за себе си, обичания си и  дъщеря си.

Макар до неотдавна омъжена за милионер, Ралица разчита на притежатели приходи. В продължение на близо 6 години тя имаше стабилен дял в  корпорацията занимаваща се с дизайн на облекла, на която беше шеф в интернационалните продажби и даже съумя да докара големи доходи с помощта на познанството си с някои от най-известните и известни персони в света, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР