Трета по-мощна и унищожителна К-19 вълна иде към България! Спасението

...
Трета по-мощна и унищожителна К-19 вълна иде към България! Спасението
Коментари Харесай

Лекар очаква нов пик от ковид през март

Трета по-мощна и унищожителна К-19 вълна иде към България! Спасението е единствено едно " За мен скоростта на слагане на имунизациите е по-важна от самостоятелната резултатност на имунизацията, би трябвало да спрем пандемичния развой ". Това съобщи пулмологът доктор Александър Симидчиев по Българска национална телевизия.

" Ние имахме три талази, в този момент и третата стихна. При всички положения е евентуално да има ново увеличение на случаите. При всички положения към края на този месец, евентуален пик към март месец. Ако се случат неподходящи условия, можем да имаме огромен пик, а може да имаме и дребен пик.

Над 90% от пиковете са свързани с държанието на хората, а не със самия вирус. Новият вариант е по-инфекциозен, само че не е по-смъртоносен. Ние към този момент имаме повече принадлежности да направляваме този развой, в случай че се оправяме като общественост ", сподели още пулмологът.  " Голямото предизвикателство са резултатите върху сърдечно-съдовата система и увреждането в белия дроб, значимо е да наблюдаваме тези пациенти 2-3 месеца след боледуване ", добави той.

Успях да си извадя документ с електронния си автограф, очевидно новата система работи. Там на 2 езика виждаме по кое време е сложена имунизацията. Това е опцията да се ревизира даден човек имунизиран ли е или не, сподели още доктор Александър Симидчиев. 

" След първата доза имунната система стартира да се преустройва, допустимо е при огромен вирусен товар, при който са изложени медиците, да се получи заразяване. След втората седмица от слагането на имунизацията, боледуването ще е по-леко. Между първа и втора доза неведнъж се намалява рискът от тежко боледуване ", сподели още той. 

" Трябва да имаме пълноценна, всеобща и необятна информация по тематиката с имунизациите. Трябва оптимално бързо да се случва този развой. За момента обстоятелствата са, че сред 6-8 месеца имаме имунен отговор, не знаем какъв брой ще продължи ", добави пулмологът. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР