Трескава подготовка за Red Bull Soapbox състезанието кипи в щабовете

...
Трескава подготовка за Red Bull Soapbox състезанието кипи в щабовете
Коментари Харесай

Наближава Red Bull Soapbox: трескава подготовка кипи в щабовете на отборите

Трескава подготовка за Red Bull Soapbox надпреварата кипи в щабовете на тимовете. Чертежите от дълго време са приключени, а главните структури към този момент са направени, остава да бъдат добавени единствено финалните линии.
В късото време до 30 септември героите на Red Bull Soapbox би трябвало освен да завършат своите “сапунерки”, само че и да приготвят представянето си. Колкото по-впечатляващо и ексцентрично е то, толкоз по-голям е шансът тимът да бъде коронясан като победител във второто издание на безмоторната конкуренция у нас.
Тази година в Red Bull Soapbox надпреварата присъединяване ще вземат 60 тима! А дали са натъкмили последните елементи по транспортните си средства толкоз добре, че да останат здрави до финала - следва да разберем.


Отборен дух, умелост и доста щура креативност. Показват ни го тимовете, които посредством гласоподаване заслужиха своето видео показване.
> Вижте за какво тим “Океанът отвръща на удара” избра да работи с пластмаса;
> Разберете какви екстри включи тим “Госпожата”, с цел да конструира количка, предопределена за бягство от учебно заведение (или учене в движение);
> Вижте по какъв начин наподобява количката на тим “Boulder Mobile”, който декларира, че ще бъде номер едно в надпреварата.
За повече информация ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР