Треньорският щаб на руския национален отбор по хокей на лед

...
Треньорският щаб на руския национален отбор по хокей на лед
Коментари Харесай

Русия призова Бобровски за Световното първенство

Треньорският щаб на съветския народен тим по хокей на лед повика за Световното състезание състезателите на Калъмбъс Блу Джакетс Артьоми Панарин и вратаря Сергей Бобровски, оповестиха от федерацията. Във вторник Калъмбъс завърши с присъединяване си в плейофите за Купа Стенли, откакто отпадна на осминафинал с 2-4 победи. Това е и практиката на огромните отбори- събират националния си тим за Световното състезание от играчи, които са завършили уговорките си в НХЛ или от локалното състезание. Русия пък отива на Световното като олимпийски първенец от Пьончан.

През този сезон Бобровски изигра 72 мача в НХЛ, включително и шест в плейофите. Процентът на отразените удари е 92,1. Панарин има 29 гола, два в плейофите, както и има 60 асистенции в общо 87 мача. Русия е в една група на Световното по хокей на лед дружно с Швеция, Чехия, Швейцария, Беларус, Словакия, Франция и Австрия. Първенството ще се организира от 4-и до 20-и май в Дания.
Sergei Bobrovsky with one of the best saves of the playoffs. Pure robbery. #CBJvsWSH #StanleyCup pic.twitter.com/SpUW5aJMNw
— Rob Taub (@RTaub_) April 21, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР