Треньорката на националния отбор на България по хандбал за девойки

...
Треньорката на националния отбор на България по хандбал за девойки
Коментари Харесай

Веселина Златева: Отличен мач за нас

Треньорката на националния тим на България по хандбал за девойки до 19 години Веселина Златева разяснява след страхотната победа над Исландия с 24:16 на Европейското състезание, на което сме домакини във Варна, че се е получил отличен мач за тях.

" Много съм щастлива. Наистина се получи един отличен мач за нас. Знаехме, че в случай че сме постоянни в отбрана, нещата ще се получат и напред. Стана по този начин, както си го мислехме и възнамерявали. Беше извънреден мач, необикновено себераздаване на всички. Благодаря за следващ път и на публиката, която ни поддържа ", показа Златева.

" Страхотно е в действителност да спечелиш против подобен сложен противник като Исландия. Знаехме, че ще ни бъде тежко, само че по никакъв метод не се отпуснахме. Не се усещам воин за избавените удари, герои са всички мои съотборнички, които играха и направиха по този начин, че публиката да стане на крайници и да ни приветства. Много значима победа, продължаваме напред и се готвим за идващия мач ", добави вратарката на отбора Ивон Дюлгерова която беше оповестена за MVP на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР