Треньорите на третодивизионния Свобода (Пещера) Георги Мечечиев и Явор Въндев

...
Треньорите на третодивизионния Свобода (Пещера) Георги Мечечиев и Явор Въндев
Коментари Харесай

Треньорите на Свобода скочиха на колегите си от Хебър

Треньорите на третодивизионния Свобода (Пещера) Георги Мечечиев и Явор Въндев изрекоха възмущението си от отношението на сътрудниците си от Хебър (Пазарджик), което по никакъв метод не може да бъде наречено правилно, написа Българска телеграфна агенция. Оказало се, че треньорите на Хебър са позвънили на състезател от Пещера и са го поканили да играе през днешния ден с тях контрола против юношеска групировка на софийски клуб. И всичко това, без да осведомят управлението на Свобода и треньорите. И в цялостен прорез с разпоредбите, те се свързват непосредствено с играча, който обаче се оказал правилно момче и незабавно уведомил наставниците си за неточната постъпка.

" Нямаме нищо срещу клуба Хебър, само че очевидно в него работят неповторими дилетанти като Танчо Калпаков и Петър Ковачев. Не е обикновено треньор на един тим да звъни на футболист на различен тим и то в разгара на сезона, с цел да го вика да играе някаква контрола, просто да го видел ", разгласи пред Агенцията се играещият помощник-треньор на Свобода (Пещера) Явор Въндев.

" Първо, това е засегнатост за самия футболист - все едно е на повикване. И второ - засегнатост за клуба Свобода (Пещера), който с нищо не е заслужил такова отношение ", добави старшията Георги Мечечиев. " Няма нищо колегиално в подобен вид държание, а сякаш работим на едно и също занятие. Искам единствено да ги попитам те по какъв начин биха се почувствали, в случай че са в противоположната обстановка ", отчаян е някогашният футболист на Славия, Локомотив (Пловдив), Нефтохимик и Берое. " С такива палави треньорчета Хебър няма да стигне по никакъв начин надалеч ", предвижда Въндев. Югозападна Трета лига 21 кръг, събота 17 март  Пирин (Гоце Делчев) 1:3краен резулат  Свобода (Пещера)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР