Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение за

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение за
Коментари Харесай

Илиян Илиев: Не сме достатъчно сработени

Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение за положението на тима му преди началото на шампионата в Първа лига. Това стана след последната контрола на "моряците " против Дунав, приключила 4:0 за варненския отбор.

"Не бива да се залъгваме с резултатите. Миналата година мисля, че бихме с 6:1 Поморие, а първият мач беше много сложен с Ботев Враца, тъй че този мач няма да има нищо общо с шампионата ", изясни Илиев.

"Имаше предпочитание, Дунав играха отворено, паднаха голове, само че да не се залъгваме, че сме на 100 % подготвени по една причина, че нямаме сработеност, изключително в отбрана. Надявам се последователно да се обиграва тима, с цел да имаме повече успокоение преди мачовете ".

"При нас най-важното е, че след другата неделя никой няма да си спомня какъв тим сме имали през предходната година, кого сме победили, а че хората чакат отново да демонстрираме положителни резултати. Не са толкоз значими какви задания си слагаме, значимо какъв брой по-бързо ще се сработи тимът в този си тип ", предизвести наставникът.

"Виждате, че имаме много млади, нови хора. Голяма ни е групата и сигурно ще би трябвало да я понижим. И най-важното е всяка една подготовка да я използваме, с цел да се сработваме, защото не е елементарно да излезеш с съвсем нова отбрана против не неприятен тим като Локомотив Пловдив ".

"Писаха, не знам от къде излезе, че чакаме на проби един холандски централен бранител и това е. С Абдалах Имамо обстановката е малко комплицирана, това в този момент няма да го разясняваме. Няма смисъл в този момент да разясняваме неща, които още не са изяснени ".

"Георги Божилов ще стартира с нас подготовка, когато е подготвен. В случая още не е, има някакви затруднения в ахилеса, което не е добре и за нас, и за него ".

"Треньорският щаб ще преценя кой ще е капитан на тима. Със сигурност би трябвало да някой от по-опитните, само че в случай че не играе всеки може да постави лентата. ", приключи Илиев/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР