Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри определи като финал предстоящия реванш

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри определи като финал предстоящия реванш
Коментари Харесай

Алегри: Реваншът срещу Виляреал ще е като финал

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри дефинира като край идния реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига против. Първият дуел сред двата отбора в приключи 1:1. Торинци поведоха с ранен гол на, само че позволиха равнене в 66-ата минута, когато беше оставен непокрит в наказателното поле.
 Светкавичен гол на Влахович не стигна на Юве да вземе преднина в борбата с Виляреал Светкавичен гол на Влахович не стигна на Юве да вземе преднина в борбата с Виляреал
“Това беше явна наша неточност. В този епизод изглеждаше, че против е осъществено нарушаване, ние спряхме, противникът също и се оказа самичък в наказателното поле. Ситуацията беше шестима против един. не потегли към и резултатът стана еднакъв. Трябваше да изиграем обстановката по-добре, тъй като чакахме сходни моменти. играе без централен нападател и разчита на такива моменти. Като цяло тимът игра нелошо. Сега би трябвало да играем като във край в, тъй като единствено успеха ни класира напред след анулацията на правилото за голове на непознат терен ”, разяснява.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР