Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри очаква доста труден мач срещу

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри очаква доста труден мач срещу
Коментари Харесай

Алегри: Мачът с Юнайтед ще е важен тест за нас

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри чака много сложен мач против Манчестър Юнайтед в група “Н” на Шампионската лига. “Бианконерите” гостуват на “Олд Трафорд” тази вечер, а наставникът счита, че това ще е сериозен тест за упоритостите на неговия отбор.

“Това е значим мач, тъй като с победа, може към този момент да мислим за продължение напред. Те са мощен тим, изключително във физическо отношение, тъй че ние би трябвало да играем технично. Там е Погба, само че и други положителни играчи. На терена ще забележим някои доста положителни млади футболисти. Те имат Марсиал, Погба, Рашфорд, а при нас са Дибала, Бернардески, Кансело и Бентанкур. Те са бъдещето на футбола. Този дуел ще е значим тест за нас, само че и за тези играчи. Да играеш на този стадион против този тим е огромен тест за всеки”, счита Алегри.

“Съперникът разполага с техника, експедитивност и физика. Те са мощен тим, построен да побеждава. Имат и доста добър треньор, тъй че ще би трябвало да играем добре, с цел да победим. Освен това би трябвало по-добре да направляваме мача, а не както в събота против Дженоа, когато спряхме прекомерно рано. Трябва да играем на цялостни обороти в продължение на 100 минути, тъй като в тези мачове се играе до дъно. Видяхте какво стана в мача на Юнайтед против Челси през уикенда”, добави още наставникът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР