Треньорът на втория отбор на Ботев (Враца) Ивайло Димитров-Зуека води

...
Треньорът на втория отбор на Ботев (Враца) Ивайло Димитров-Зуека води
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев : Загубихме заради грешките на младите и липса на мотивация

Треньорът на втория тим на Ботев (Враца) Ивайло Димитров-Зуека води през днешния ден отбора при гостуването на Септември (София) в срещата от 35-ия, финален кръг. Врачани паднаха с 1:3, само че провалянето по никакъв метод не им въздейства за оцеляването в елита, защото те приключват 12-и.

" Лошото е, че го загубихме този мач, а не трябваше. Дадохме късмет на млади момчета, които към днешна дата нямаха задоволително минути. Имахме и дебютант в отбора – Пламен Петров. Но днешните ни играчи са млади и не съумяха да се показват както би трябвало. Също по този начин допуснахме неточности в отбраната. Все отново беше финален мач и не трябваше по този начин да го изиграем. Просто мотивацията не беше на равнище ".

На въпрос какво е бъдещето на Ботев (Враца) за идващия сезон, Димитров показва оптимизъм. " Имаме много млади момчета, които си упражняват с първия отбор. Други пък натрупаха много мачове в дублиращия тим, имат бъдеще, имам вяра в тях. Може би ненапълно си оказа въздействие през днешния ден и неналичието на старши треньора ни Даниел Моралес, само че преди всичко нямаше задоволителна мотивация в тима ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР