Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира победата на тима

...
Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира победата на тима
Коментари Харесай

Александър Попов: Победихме категорично

Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов разяснява успеха на отбора с 3:1 гейма над Монтана, след който резултатът в полуфналната серия сред двата отбора стана 1-1 победи.

" Ивайло Стефанов потвърди, че е един здрав мъж във всяко едно отношение, тук се демонстрира темперамент, това е физическа подготовка, тренираност, опит. В състава ни имаше опит и младост, опитахме се да забравим загубата от през вчерашния ден, играхме през днешния ден по този начин като че ли през вчерашния ден не сме изгубили ", разяснява Попов.

" Уважаваме се, знаем мощните и слабите си страни, Победихме ги изрично, даже в гейма, който загубихме водехме играта, приветствам момчетата, както и публиката, огромно благодаря. Играта ни спореше, чувствахме адреналина ", сподели още наставникът на " алените ".

" Трябва да се вършат взаимни отстъпки в името на спорта съгласно мен, ние не може да играем в нашата зала поради правила, а залата ни не е по-лоша от тази тук ", сподели Попов във връзка това, че дуелът в София ще е в зала " Христо Ботев ", а не във " Васил Симов ".

" Няма да се усещаме удобно като не играем в нашата зала, не сме играли там, не е най-правилното решение в българския волейбол в последно време ", добави той.

" Желанието за победа беше значимо, през днешния ден имахме по-голямо предпочитание, намалихме грешките и спечелихме. Всеки спорт е колкото по-малко неточности допускаш - печелиш. Днес нещата се получиха. Вчера имахме много неточности, вчерашната неточност мисля, че беше целеустремено, само че това са домакинските мачове. Събрали сме се да побеждаваме, излизаме и играем, серията е дълга, всеки мач би трябвало да се играе мач за мач, хубаво е, че през днешния ден бихме, веселя се, удовлетворен съм, само че резултатът е 1-1 ", сподели капитанът на " алените " Ивайло Стефанов, който беше със сериозен принос за триумфа на отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР