Треньорът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков коментира успеха

...
Треньорът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков коментира успеха
Коментари Харесай

Николай Желязков: Трябва да сме стъпили здраво на земята в следващия мач

Треньорът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков разяснява триумфа над Левски с 3:0 гейма в първия мач от 1/4-финалната плейофна серия на Суперлигата на България. Специалистът означи многото неточности на първенците на сервис, като съобщи, че 21 за три гейма са " ужасно доста ".

" Смятам, че през днешния ден бяхме доста добре в посрещане, което ни разреши да играем добре в офанзива ", стартира Желязков пред Диема Спорт 2.

" Днес имахме 21 неточности на начални удари. Една огромна част от влизащите начални удари пък не бяха с оптималната мощ. Трябва да сме по-внимателни в това. Не бива да се паникьосваме в такива обстановки. Трябва доста да внимаваме с това в идващите мачове. 21 неточности за три гейма е ужасно доста ".

" Учиков игра фантастично през днешния ден в офанзива, само че и Джорджевич, и Петров също бяха на равнище. Къртев също. Атаката ни бе ОК ".

" Трябва да сме стъпили крепко на земята в идващия мач. Отидохме по този начин преди няколко дни в София и получихме един пестник. Това ни се отрази доста добре и считам, че няма да подценим Левски. Мачът през днешния ден бе тежък, чакам да е по този начин и в София. Трябва да излезем пределно съсредоточени и да дадем всичко от себе си. А дали ще затворим в две срещи, ще забележим ", сподели още Ники Желязков. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР