Треньорът на волейболния Левски Владимир Николов коментира след победата над

...
Треньорът на волейболния Левски Владимир Николов коментира след победата над
Коментари Харесай

Владо Николов: Очаквах да спечелим чисто, но съм много доволен от показаното

Треньорът на волейболния Левски Владимир Николов разяснява след успеха над холандския Орион (Дутинхем) с 3:1 в първия мач от 1/16-финалите на третия по мощ евротурнир Чалъндж къп, че се надявал да завоюват с 3:0, само че е доста удовлетворен от това, което са посочили.

" Имаше нерви при започване на първия гейм. Да кажем, че знаехме, че тимът е сериозен, с много ръстови състезатели, технични и имат доста дълга пейка. Наистина започнахме нервно, само че по-късно играхме по един доста добър метод и като изключим дребни грешки, които позволяваме към момента, играхме на едно доста положително равнище. И няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Новото попълнение Евгений Баннов се оправи по отношение на упованията. Ако би трябвало да съм почтен, чаках да направи още някоя точка от сервис, защото е доста постоянен на този детайл, само че както споделят руснаците " потихоньку " (б.р. малко по малко) ", показа Владо Николов.

" Надявах се да стартираме още от първия гейм и се надявах да спечелим с 3:0. Все отново, това е чиста победа за 3 точки и това, което търсихме. И в този момент се надявам да се подготвим по най-хубавия метод за дуела в Холандия и да продължим напред. Днес се доближихме много до оня жанр на игра, който желая да виждам. Емоционалните ми прояви бяха в обстановки, които сме повтаряли по няколко хиляди пъти и не се сещаме да ги създадем, само че в този мач бяха несъмнено малко. Тоест съм доста удовлетворен от това, което показахме ", сподели още наставникът на " сините ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР