Треньорът на Верея Иван Колев дебютира с равенство 0:0 начело

...
Треньорът на Верея Иван Колев дебютира с равенство 0:0 начело
Коментари Харесай

Иван Колев: Бяхме стъписани, целта ни е да сформираме отбор

Треньорът на Верея Иван Колев дебютира с тъждество 0:0 отпред на отбора в Първа лига. Заралии не съумяха да победят Септември вкъщи под пороен дъжд.

" Съжалявам, че не отбелязахме гол. Бяхме стъписани през първото полувреме. Ние сме тим на един месец, а някои футболисти бяха привлечени в последните седмици. Имахме положения, само че не ги реализирахме. Групата ни беше дребна, само че това е умишлен избор, тъй като е значимо да имаш на скамейката играчи, на които да разчиташ.

С 14 полеви футболисти е явно, че би трябвало да бъдат привлечени нови. Преговаряме с двама футболисти, само че не желая да разясня българи или чужденци са. Антон Огнянов имаше положения пред себе си. Той направи един пропуск, само че не го обвинявам, тъй като той играе на висока скорост, а на този хлъзгав терен е мъчно да се работи с топката. Целите ни сега са да образуваме състав, а по-късно ще мислим за нови ", разяснява Иван Колев. Първа лига 1 кръг, понеделник 23 юли  Верея (Стара Загора) 0:0краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР